Salg & Service

Salg & Service

Med bakgrunn i mange års erfaring er vi både partner og støttespiller for våre kunder. Vi tilbyr i tillegg til et bredt produktsortiment, rådgiving ved utformingen av maskinparken, støtte ved valg av finansiering samt andre interessante serviceytelser.

Før et kjøp ligger det planlegging

Spørsmål må besvares med hensyn til hvor utstyret skal benyttes og hvilken oppgave det skal løse. Svarene vil danne en profil som brukes til å sette sammen det mest optimale skreddersydde utstyret som kan løse kundens krav.

Vi hjelper deg

Sammen med deg planlegger og kalkulerer vi ditt prosjekt og tilbyr deg hjelp når det kommer til spørsmål om kjøpet.
Kjøp, finansiering, leasing eller leie
Med vår ekspertise gjør du din beslutning på et trygt basisgrunnlag

Benytt deg av vår kunnskap, slik at din utstyrspark på en fornuftig måte kan komplimenteres, bygges ut og fornyes. Se på oss som en partner som vil gi deg nødvendig støtte for å kunne hjelpe deg til å løse dine mangeartede utfordringer.

Salg

Aebi-Schmidt leverer maskiner og utstyr til følgende sektorer:

 

Vintervedlikehold

Snøploger, tallerkenspredere, chassis montert utstyr og tilpassing av chassier. Montering og tilpassninger kan utføres ved våre verksteder på Biri og Sundebru

 

Sommervedlikehold 

Feiebørster, feiemaskiner, lastebilmonterte feiemaskiner, kantklippere, tunnelvaskere og multimaskiner

 

Flyplassvedlikehold

Sope/blåse maskiner, spredere, kjemikalieutleggere, snøfresere og snøploger

 

Vi samarbeider tett med våre kunder for å bygge opp tillit og relasjoner. Ærlighet og åpenhet gir de best mulige løsninger etter våre kunders behov og krav.

Våre selgere med spesialkunnskap kan med støttet fra vår tekniske og merkantile avdeling, tilby skreddersydde løsninger som møter våre kunders behov. Vi kan være behjelpelig med å finne finne riktig feie- og kantklippeutstyr eller tilby en komplett løsning for vintervedlikehold.

Vi ønsker at det skal være enkelt for våre kunder å gjøre forretninger med oss, slik at de kommer tilbake gang etter gang. Våre kollegaer i service- og ettermarkedsavdelingen er viktig for oss i salg og for våre kunder for å kunne tilby en komplett pakke.